Barber

Afspraak kapper maken

NOZEM BARBERS heren

NoZem, een man die zich verzet tegen gezag. Als jij jouw verantwoordelijkheid neemt en zelf kiest ben je vrij.

Wij van NoZem Barbers hebben een plek gecreëerd waar elke (jonge) man (nozem) zonder gedoe zichzelf kan zijn. NOZEM, leren jasje of colbert, een vetkuif en rondrijden op een kreidler of zundapp. En jij, NOZEM van hier en nu? Dragen wat jij wilt, trendy, klassiek of sportief. Vervoer zoals jou bevalt, motor, terreinwagen of sportwagen. Eindeloos variatie in je korte en lange haar of gewoon weer hetzelfde. Baard of geschoren. Zelf scheren en je laten scheren. Stil zijn en luisteren, een goed gesprek in de stoel of aan de stamtafel. Espresso, water, bier en whiskey. Kortom jouw keus want in elke man zit dat nozem jongetje, die zich juist verzet tegen dat wat zou moeten!!!!

Niets moet, jij weet inmiddels hoe belangrijk jezelf bent… Dus wees welkom om jezelf dat stukje uiterlijke verzorging te gunnen, een praatje te maken een drankje te drinken een blaadje te lezen een nieuwtje te horen (kun je mee thuis komen) en vooral mannen onder elkaar te zijn. Vrouwen kunnen gerust een kijkje komen nemen! Behandeling is bij nozem voor de vrouw niet mogelijk, wel kan ze waanzinnige produkten en hebbedingen zien en natuurlijk ook aanschaffen.

Voor alle klanten staat een kop koffie en/of biertje* klaar

*vanaf 18 jaar

Tarieven

Knippen
Italian Shave
Combi Knippen – Shave
Headshave
Boyscut tot 14 jr
Tondeuse
Beardtrim
Beardtrim & contourshave
€28,00
€27,50
€50,00
€28,00
€24,00
€24,00
€17,50

€22,00

Kevin van Wieren

Barber

Melwin Kuipers

Barber

Dennis Corputty

Barber

Xander Frieso

Barber

Guus Vuijk

Barber

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer