Over Nozem

Over Nozem

BARBERS & Tattoo

Nozem Barbers & Tattoo

Opgericht in 2015. Dit prachtige oude pand met nostalgisch karakter is onze hoofdlocatie aan de Weerdingerstraat. Gelegen aan de rand van het centrum van Emmen. Bij het betreden van de Barbershop waan je je in een andere tijd. De inrichting is een mix van modern en vintage old school. Het interieur komt uit verschillende delen van de wereld, waaronder België, Oost- Duitsland en Tsjechië, uit de begin jaren van de vorige eeuw. De barberstoelen komen uit Chicago van omstreeks 1920. Wie weet heeft er wel een beruchte gangster à la Al Capone ingezeten om zich te laten scheren. De trap naar boven geeft toegang tot onze Tattoo Studio. Deze heeft een lichte, open en huiselijke sfeer. Door de grote raampartijen heb je vanuit de Tattoo Studio een mooi overzicht over de hele shop. Nieuwsgierig? We nodig je uit om een kijkje te komen nemen. Wil je een afspraak maken? Bel ons of boek online. 

Nozem DE SMEDERIJ

Opgericht in 2019. Omdat de hoofdlocatie uit z’n voegen groeide, werd er gezocht naar een tweede locatie. Het oog viel op dit prachtige winkelpand in hartje centrum van Emmen aan de Stationsstraat. Hierin zat voormalig Installatiebureau Harwig. Met de Barista en de Barbers & Tattoo onder één dak was er een nieuw, uniek concept in Emmen geboren. Het voorste winkelgedeelte met de Barista en Barber was vroeger een woning. De Tattoo Studio zit in het stuk hierachter. In deze ruimte is een karakteristiek oud gebouwtje omgeven door een grote hoge serre. Dit geeft een mooie open uitstraling. Op deze manier is een stukje oud Emmen bewaard gebleven in het huidige nu. Dit soort concepten zie je voornamelijk in de grote steden maar nu ook in Emmen. Kom gerust langs voor een lekker bakkie koffie.

Onze merken

Bij Nozem Barbers & Tattoo hebben wij een assortiment van kwalitatief uitstekende baard- en haarverzorgingsproducten. Constant zijn wij weer op zoek naar nieuwe stoere producten voor de man. Deze worden natuurlijk eerst uitvoerig door onszelf getest voordat wij ze in de barbershop verkopen. Zo hebben wij voor elke Nozem-man wat wils. Op deze pagina vind je een aantal logo’s van de merken waarmee we zaken doen.