Tattoo

Afspraak kapper maken

Welkom op de site van NozemTattoo! NozemTattoo is een moderne, hippe tattooshop in Emmen. Wilco Scheve opende na vele reizen en ervaring als tattoo artist in het buitenland in 2015 zijn eigen shop. Inmiddels wordt het team versterkt met Lars Lunsing. Beide hebben ze hun eigen creativiteit, artistieke visie en daarmee ook een eigen stijl. Voor ieder stuk(je) huid kan dus een uniek stukje kunst gemaakt worden!


Ieder mens is anders, uniek en perfect op hun eigen manier.
Deze begrippen worden door het NozemTeam ook als meest belangrijk gezien bij het designtraject en de tattoo. Tijdens het proces ligt de focus bij uniek werk en kwaliteit. Graag wordt er de tijd genomen om te kijken hoe uw wensen tot leven gebracht kunnen worden.

De wereld van de tattoo verandert met de dag. Nieuwe stijlen, betere technieken en uitdagender werk.
Dit zijn de redenen waarom NozemTattoo nooit stil staat en altijd streeft naar verbetering, zowel in werk als in materiaal. De tattoo’s worden gezet met de scherpste voorwaarden op het gebied van hygiëne en veiligheid. Dit wordt gedaan voor onze klanten maar ook voor de artiesten.

Een tattoo is voor het leven en moet goed besproken worden. Voor vragen en advies zijn wij bereikbaar tijdens werktijden op +31 6 5533 4381 . Zo kunt u ook het contactformulier gebruiken onderaan de website.

Bent u zeker van uw zaak en wilt u een afspraak inplannen ?
Dan willen wij u graag vragen om langs te komen in de shop. Hiervoor bent u bij voorkeur welkom tussen 13:00 – 16:00.
U neemt uw beeldmateriaal mee en we gaan kijken naar wat mogelijk is en wat niet.
Voor klanten die niet gemakkelijk naar de shop kunnen komen willen wij in overleg andere regelingen treffen.
Daarna plannen we een afspraak in en doet u een aanbetaling van €50,-
Dagsessies zijn mogelijk, hierbij bedraagt de aanbetaling €100,- .
Het aanbetalingsbewijs levert u weer in tijdens uw afspraak. Bij meerdere afspraken doet u dat bij de laatste.
Bewaar deze dus goed!

De locatie en de werkwijze bij NOZEM TATTOO voldoet aan alle hygiene richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid, ook is er een vergunning afgegeven door de GGD om te mogen tatoeëren.
NozemTattoo is naast goedgekeurd te zijn door de GGD ook goedgekeurd door Tattoo Platform. Tattoo Platform waarborgt de kwaliteit van de betere artiesten en shops in Nederland.

Tattoeëren is vanaf 16 jaar. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee. Indien je onder de 18 bent vragen wij om een schriftelijke goedkeuring van de ouders/voogd en om kopieën van het paspoort van beide ouders indien mogelijk. Bij NozemTattoo heeft u de mogelijkheid om te pinnen.

De favoriete stijlen van het NozemTeam zijn : Surrealisme, Photorealisme, Watercolor, Trash Polka, Old School, Illustration en Dots&Lines. Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Ga naar “Tattoo Inspiration” hieronder of bekijk onder bij Team de Instagram accounts !
Schroom niet contact op te nemen. See you around!

vegan-certified-big

Vegan Friendly

Bij NozemTattoo wordt er gebruikt van Dierproefvrije-inkt.
Verder wordt er gewerkt met bologische producten zoals HustleButter Deluxe en Foaming Soap.

Ontmoet hieronder het NozemTeam, bekijk hun stijlen en vergeet niet hun Instagram te checken!

Lars Lunsing

Tattoo Artist

Dots&Lines - Symmetry - Mandala's - Sketch - Blackwork - Oldschool

Wilco Scheve

Eigenaar Nozem Tattoo

Black&Grey - Realisme - Surrealisme - Watercolor

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer